Nextron AS - Servere, arbeidsstasjoner og lagringssystemer

Om Nextron

Nextron tilbyr servere med høy ytelse og lagringsløsninger til konkurransedyktige priser.

Nextron AS er en leverandør av servere, arbeidsstasjoner og lagringssystemer.

Vår målsetning er å tilby systemer som ligger helt i forkant med hensyn til teknologi, datakraft og oppgraderingsmuligheter til markedets beste pris.

Våre løsninger baserer seg på produkter fra ledende produsenter innen de respektive produktområdene. Vi er alltid tidlig ute med den nyeste teknologien, men tilbyr samtidig produkter med etablert teknologi og lang levetid. Vi legger spesielt vekt på at våre produkter er kompatible med open source baserte operativsystemer. Nextron besitter høy teknisk kompetanse og har mange års erfaring med salg av kundetilpassede løsninger.


Se kart på:

Adresse:

Nextron AS

Gunnar Schjelderups vei 9
N-0485 OSLO
Norway


Telefon: 21 60 30 90

Fax: 21 60 30 81


Åpningstid: 09.00 - 17.00


Salg: salg@nextron.no

Support: support@nextron.no

Retur: retur@nextron.no


Org.nr.: NO982 168 635MVA


Vi selger både til forhandlere og sluttbrukere.

Det gjelder egne betingelser for forhandlere. Forhandlerstatus innvilges etter søknad, til firmaer som har videresalg av datautstyr som forretningsområde. Vi har også egne avtaler for konsulenter og agentselgere, ta kontakt angående dette!

Informasjon

Kjøp Trygt

5 års garanti

På alle komplette servere og arbeidsstasjoner gir vi 5 års garanti. Garantien gjelder alle feil og mangler som oppstår i garantitiden, som ikke har oppstått p.g.a. feil eller uforsiktig behandling. For batterier gjelder 2 års garanti. For Desktop og Cloudstorage harddisker gjelder produsentens garanti.

Komponentbytte

Som standard reparasjonsmåte, gjelder komponentbytte. Dette betyr at vi samme dag som vi får feilmeldingen sender defekterstatning, slik at denne er fremme dagen etter. Dette passer bra for de som har egen teknisk avdeling som lett kan bytte f.eks. en harddisk eller en strømforsyning.

"På stedet" service

Vi tilbyr på stedet service, med ned til 4 timers responstid de fleste steder i landet. Du velger dette som et tillegg når du bestiller.

Gratis support

Support via email og telefon er gratis i hele maskinens levetid. Support gis av våre egne kvalifiserte teknikere.

Leveringsgaranti

Vi vet at du ønsker varene så fort som mulig. Lagervarer går fra oss samme dag ved bestilling før 16.00. Hvis vi ikke sender varene når vi har lovt det, får du varene fraktfritt.

Levering

- Levering på døren

Vi leverer til hele Norge med posten og tollpost. I Oslo og omegn sender vi med budbil. Ved hastesaker, kan vi også benytte flysending på dagen eller bedriftspakke express som leveres før 1000 ( evt 0800 ) dagen etter.


Betaling

- Kreditt

Kreditt innvilges firmaer etter en kredittvurdering. Vi fakturerer i samarbeid med Sparebank 1 Factoring.

- Leie for bedriftskunder

For offentlige og bedriftkunder og tilbyr vi leiefinansiering. Velger du å leie IT-utstyr, kan bedriften bruke sin kapital til kjernevirksomheten, og få bedret likviditet.

Ta kontakt for priser!


Salgsbetingelser

Priser

Alle priser er oppgitt eksklusiv merverdiavgift. Prisene kan endres uten varsel som følge av endringer i våre leverandørers priser, endringer i valutakurser osv. Vi tar forbehold om trykkfeil. Priser kan dog ikke endres etter at ordren er manuelt bekreftet fra vår selger. Frakt kommer i tillegg.

Ansvar

Erstatning som følge av feil på varer begrenses til kjøpesummen. Nextron AS kan utover dette ikke stilles erstatningsansvarlig for omkostninger kunden har blitt påført på grunn av forsinket levering, feil på produktet eller lignende.


Retur og Servicebetingelser

Retur

All retur må avtales med Nextron på forhånd og meldes ved bruk av returskjema på WEB. Ved godkjent retur vil det bli tildelt et returnummer. Fraktomkostninger i forbindelse med retur dekkes av kunden bortsett fra hvis det er sendt feil produkt eller det er feil på produktet ved mottak. Varer som sendes til Nextron uten returnummer, eller i oppkrav, vil ikke bli mottatt.

Garanti

På komplette servere og arbeidsstasjoner gjelder fem års garanti. Reparasjonstype avhenger av valgt opsjon ved kjøp. Standard gjelder "defect part replacement" der Nextron forhåndsleverer defekterstatning og kunde selv bytter den defekte del ( gjelder kunder som har egen tenisk kompetanse). Ved valgt "på stedet service" vil en tekniker påbegynne feilsøkingen innen den aktuelle responstid.

Denne siden krever JavaScript :: Alle priser oppgitt i ekskl.mva. :: Copyright © 2018, Nextron AS