Nextron AS - Servere, arbeidsstasjoner og lagringssystemer

Gaselle 2019

Nextron kåret til Gasellebedrift for 6. gang!

Dagens Næringsliv har kåret årets Gaseller og blant de heldige firmaene finner vi Nextron. En Gaselle er en bedrift med ryddig økonomi og jevn omsetningsøkning over flere år. Det er tøffe krav for å oppnå Gasellestatus. Kun 1% av Norges bedrifter har fått denne utmerkelsen i år. Blant vilkårene må virksomheten ha minst doblet omsetningen i løpet av de siste fire år. Samtidig kan den ikke ha hatt negativ vekst i noe enkelt år, og det akkumulerte driftsresultatet i perioden må ha vært positivt.


Det er ikke første gang Nextron mottar utmerkelsen. Selskapet ble først Gaselle tidlig på 2000-tallet, og siden i 2015, 2016, 2017, 2018 og nå 2019. I samarbeid med Dun & Bradstreet presenterer Dagens Næringsliv årlig den prestisjefylte listen. Få norske selskaper kan vise til en markant vekst og blant Gasellene finner vi ofte små og mellomstore bedrifter.

«- Vi er godt fornøyde med utmerkelsen Gasellebedrift 2019, og det er vel et kvalitetstegn å ha vært på lista hver år siden 2015.» sier Geir Elstad, Daglig Leder i Nextron.Nextron Summit 2019

Nextron Summit 2019

Denne siden krever JavaScript :: Alle priser er oppgitt med forbehold og eks mva :: Copyright © 2020, Nextron AS