Nextron AS - Servere, arbeidsstasjoner og lagringssystemer

Vi i Nextron støtter i år fire forkjellige veldedige organisasjoner

Det ligger i Nextrons kjerneverdier at vi er engasjerte medarbeidere. Det innebærer også et engasjement for andre. I år velger vi å gi penger til fire forskjellige veldedige organisasjoner.I Danmark støtter vi landets største innsats mot kreft, Knæk Cancer. Kreft er en folkesykdom og den rammer opp til 30 prosent av befolkningen - som på mange måter gjør oss alle til pårørende. Å støtte forskning er med å sikre at færre får kreft, flere overlever og flere får en bedre hverdag etter sykdommen. Vi i Nextron gir derfor et bidrag til et bedre lliv for både pasienter og pårørende. Et annet viktig initiativ er Nextron’s støtte til Sykehusklovnene i Danmark. De er med på å spre glede til barn innlagt på sykehus og sørger for at barna blir sett, får le. Å få besøk av klovnene gir et positivt innslag i en ellers krevende hverdag.

Knæk CancerDanske Hospitalsklovne

I Sverige støtter vi at barn i Kenya kan gå på skolen og gjennom Madeleine Forssberg Community Based Organization (MFCBO). Gjennom konseptet «run for life» oppfordres bidragsytere til å kjøpe et løpsnummer. (race bib). Inntektene styrker skolens utrustning som for eksempel å sikre rent brønnvann. I motsetning til andre organisasjoner som for eksempel sender skolemateriell til afrikanske land, handler MFCBO-organisasjonen disse tingene lokalt. Ved å støtte skolen støttes dermed også lokalsamfunnet som sikrer en bedre velferd for alle.


Run For Life

I Norge og Finland støtter Nextron non-profit organisasjonen for mikrolån Kiva.org. Her kan entreprenører med lav inntekt låne penger til sin virksomhet via internett gjennom folkefinansering, eller såkalt crowd-funding. Målet til Kiva er å sikre finansiell trygghet for flere mindre virksomheter som stimulerer vekst og videreutvikler lokalsamfunn. Siden 2005 har Kiva bidratt til over 1,6 millioner lån på til sammen 1,3 milliarder dollar til entreprenører i over 77 land. Bak hvert lånefinansierte prosjekt ligger det en personlig historie, og som utlåner velger du selv hvilke personers prosjekter du vil støtte. Dette bidrar til en personlig opplevelse av bistand som knytter mennesker sammen.


KivaVi i Nextron ønsker alle våre kunder en fin og fredelig jul

Denne siden krever JavaScript :: Alle priser oppgitt i ekskl.mva. :: Copyright © 2018, Nextron AS